Flea market

Tänk att det redan är 3 månader sedan vi var i LA. På en av livets bästa resor. Åh, jag kan verkligen sakna den staden och jag längtar ihjäl mig tills nästa gång jag åker tillbaka. Blev verkligen helt frälst i LA.

Flea market var en upplevelse. SÅ mycket saker och prylar. Är man inte sugen på att shoppa så är det kul att bara knata omkring och kolla på människor.

Den där ringen var så fin. Ångrar jag inte köpte.

Gullisar! Petra & Snarro.

Denna bänk (som är mer ljusblå IRL) ville vi nog alla frakta med oss
hem. Men, det blev ett lite för stort projekt så den fick stå kvar bland alla andra unika möbler.

Snarro shoppar planscher…

Som ni ser. Prylar, prylar, prylar.

​Avslutade med lite gottit att stoppa i magen. Okej, jag fick bara titta på dessa crepes, fick istället nöja mig med sötpotatispommes som var mer sega än krispiga. Well, kul upplevelse och jag kommer definitivt åka tilllbaka till Flea market nästa gång jag är i LA.