Åhus och Rathckegården

Häromdagen skulle Petra, (mästerfixarn!) ta med oss andra på picknick på stranden. För detta behövdes ju såklart piknick så vi tog bilden förbi en jätte mysig gårdsbutik med närodlade grönsaker och handlade på oss en korg med gottigheter.

Vi hamnade på Rathckegården som dukade fram allt får färgglada grönsaker till egengjord glass och lakrits chokladsås.

De där tomaterna var inte tråkiga. Inte löken heller för den delen. Så söta och goda!

Ett lyckligt litet monster i sina nya solisar som jag vill sno. <3

Mina två små lyckopiller <2

Ps 1. Har laddat ner VSCO till mitt photoshop och herregud så kul det är att fixa med filter till bilderna. Det blir en jäkla skillnad! Weeeee. Ps nr 2. Jag gömde min kamera hemma så tyvärr blir det lite dubletter då jag och Petra bara har hennes här nere.