Butterfly back

/ Shirt – Sleek Atelier Skirt – Gina Tricot Bag – Saint Laurent EarringsCbyC Sunnies – Celiné /

Tusen tack för alla fina grattishälsningar. Det kändes faktiskt mer än ok att bli ett år äldre. En av de fina presenterna var mina solisar från Celiné som jag fick av mamma och pappa. För er intresserade i Jönköping (min hemstad) så vet jag att mamma hittade dessa bågar inne på Optiker Ullström och där fanns en hel rad med trendiga bågar. För är det något som kan lyfta en tråkig outfit så är det ett par schyssta solisar.

Dagen har bara rusat förbi. Jag, syster och mamma tog bilen in till stan i förmiddags och kikade runt bland all rea. Hittade NADA, och ville faktiskt mest bara hem igen och ta på mig bikinin och gå ner till havet. Så efter en dryg timme gav vi upp, åkte hem, packade kaffet och gick ner till havet istället. Bra mycket bättre val.