En morgon hos mig

Vaknar. Ligger kvar en stund, sneglar mellan rullgardinerna för att lista ut dagens väder. Världens mysigaste och prassligaste lättviktsduntäcken omfamnar mig trots att lägenheten är som en bastu. Men kan inte överge dem. Mina sköna Engmo täcken.

Jag kliver upp, sätter igång kaffemaskinen och som varje morgon, droppar 2-3 droppar av den här oljan i handen och smörjer sedan mitt fräkniga ansikte. Magi på flaska.

Jag tar sedan ut ett acaiblock ur frysen, mixar det tillsammans med en banan och frysta hallon. Äter, och slickar skålen pga att man aldrig vill att den ska ta slut.

Sköljer ner med en stor, stark kopp kaffe samtidigt som jag bläddrar i ett magasin och drömmer om staden rubriken säger. Jag knyter på mig skorna och går ner mot mitt postombud.

Köper med mig blommor. Förmodligen, delat med taxi och restaurang min största utgift. Men, en värd sådan.

Kommer hem, öppnar mina paketet från posten däribland det här, fint inslagna paketet från Mouche. Blir väldigt glad över den handskrivna lilla hälsningen. <3

​Vädret velar fram och tillbaka. Ena sekunden ösregnar det och den andra skiner solen. Min packade strandväska får stå i hallen ett tag till och under tiden äter jag lite kokostärningar (min nya last!) och laddar för en löptur runt Vasastan. Det är lördag och kvällen är än så långe ganska oklar. Fin dag så länge! KÄRLEK