One night to remember

Ida Lissy med picknickkorgen i högsta hugg. Eller om det var boxen, minns ej. Hehe. <3

Dom här två va, vad tusan skulle jag göra utan dem. <3

Vi diskuterade ju det här med att förlänga semestern trots att man börjat jobba, och det var precis vad jag gjorde igår. Direkt efter jobbet åkte jag, Sara & Ida ut till Patrik och hans stuga i Sigtuna.

Vi hann knappt komma fram innan vi hoppade i den lilla båten och tog sikte på den vindstilla sjön. Vi hittade ganska snabbt en lugn vik och kastade ankare. Sedan låg vi där, med vårt rosévin och diskuterade det ena samtalsämnet efter det andra. Livet, kärlekar, hjärnspöken, förlorade kärlekar, nöja sig eller inte osv. Sådana ämnen vi tjejer älskar att älta. Hehe. Just ja, sedan sjöng vi högt till 80-tals hits också. Och SOM vi sjöng. Och vi fick en sådan fin kväll man minns ni vet. <3