Min lunchtimme

Idag började jag min lunch med ett besök hos Eraze Stockholm. Dvs kliniken dit jag går och tar bort två av mina tatueringar. Idag var 3:e gången jag var där, dvs den 3:e behandlingen och resultatet är som ni ser redan nu fantastiskt.

Här kan ni läsa om min upplevelse so far.

Som ni ser så är hjärtat, men även en stor del av texten redan borta. Halleluja!

Sedan knatade jag förbi Alice och Gina Tricots showroom för en kaffe och catch-up inför Way out West nästa vecka. Jag åker nämligen dit med dem och ett annat skönt gäng brudar. Är brutalt taggad på festival i dagarna tre!

Kollade även in lite höst. Jag såg en hel del mönster, rött och rutor.

Hej hej! Min perfekt krispiga vita skjorta kommer från Vanessa Bruno. Rensade nämligen garderoben förra veckan och istället för 14 vita skjortor hänger där nu 6 st, och bara sådana jag använder. Denna är dock en nykomling.

​Sedan gick jag förbi Hawaii Poké, ett nyöppnat lunchställe på Mäster Samuelsgatan och tog med mig en Maui Classic tillbaka till kontoret. WOW, det var tusan det godaste jag ätit på länge. Fräscht, lagom portion (hade iofs kunnat äta ännu en pga godheten!) och allt man älskar samlat i en bowl. Winning! 

Det var min lunchtimme det, nu ska jag jobba på ett par timmar innan två välbehövliga manikyr och pedikyrtimmar väntar. Xx