Summary Way out West

WOW, vart ska jag börja? GÖTEBORG OCH WAY OUT WEST hände kan man säga. Big time! Det är svårt att förklara känslan efter varje år, men det är som en rejäl smäll varje gång. Men så värt det. Man åker liksom dit ganska mätt på sommar, semester och vin. Men lik förbannat så röjer man och tar fram skills man aldrig trodde skulle kunna plockas fram. SÅ extremt roligt är det och i år var inget undantag. Jag tror tusan att jag hade mitt bästa WOW-år hitills faktiskt. Det var eufori i dagarna tre och det händer så mycket sjuka saker och man har energi man inte trodde man hade.

Det började med att Petra skickade ett sms och sa att hon redan checkat in, (hon var alltså redan i Gbg) och vi fick detta drömrummet!

ÄLSKAR att den här bästisen också blev WOW frälst. Det var hennes första år så förväntningarna var höga. Men det bästa? Hon blev frälst.

Sedan förflyttade vi oss ner till lobbyn och drack välkomstdrinkar med resten av gänget. Saint Germain vart det, gissa en som blev lycklig? Hehe. Solen gassade på bra också, så vi placerade oss på uteserveringen. Jag och min Ganni klänning och bara ben. Peppen här var inte nådig. ÅH, skruva tillbaka!

Jag och mina älsklingar på området dit vi åkte direkt efter välkomstdrinken. Det blev en relativt lugn torsdag som avslutades med middag på TOSO och dans längs avenyn. Väl uppe på fredagen…..

Väntade brunch och cocktails på Pigalles takterass. Tack och bock för de magiska svamparna. Ja rätten ovan hette så. Hehe.

Dag två körde jag skinnkjol från Gestuz, top och kappa från Ganni och glitter stövletter från Zara.

Röda betor med chevrékräm och krossade nötter. Ni fattar hur gott de var va?!

Gillar den här lilla skruden så mycket. Hon är seriöst så jäkla rolig och fin på alla vis.

Gina Tricots designteam visade under fredagen sin höst och jäklar vad dem lyft sig. Vi har mycket fint att vänta tjejer!

Sedan drog vi till Way Out Warners dagsfest där alla hängde. Lika mycket som regnet öste ner lika mycket östes det på golvet. Stämningen gick att ta på! Efteråt åkte vi hem till hotellet, mellanlandade innan Lounge och kvällsfest där den festen på riktigt är topp 3 av det roligaste festerna jag någonsin varit på. Min t-shirt gick att vrida ur när vi kom hem och det är nog ett tecken på en bra kväll. Samt att jag behövde duscha kl 04 pga just det. Jag ler brett när jag tänker tillbaka på den kvällen. Livets kväll.

Lördag startade och så även frukosten. Har däremot inte fått en enda bild på hur jag såg ut. Inte heller från dagen, kvällen. Kosan styrdes i alf till Lounge och dagsfest som Stocks m.fl höll i. Bästa Stocks, som alltid spelar den mest trall och dansanta musiken på V/WALL på helgerna fick till en rejält bra stämning på Lounge. Folk stod på bord och i soffor och sjöng högt till Håkan Hellström. Magiskt fina ögonblick. Sedan dansade vi tillbaka till Pigalle, skruvade upp musik, öppnade skumpan och laddade om för avslutningsmiddag på Yaki Da. Höll till 02.30 någonting innan jag gick hem Ibsen regniga Göteborgsnatten. Trött men lycklig.

Vid 11 på söndag gick tåget hem till Stockholm. Och som ett kast i ansiktet så sken solen som vi aldrig tidigare skymtat under helgen. Men vad gjorde väl det i efterhand egentligen? Jag var glad som ni ser ändå. TACK som fan Göteborg, WAY OUT WEST och Gina Tricot för ett gäng magiska dagar! Det lär ta ett par dagar att ta igen sig, men det är det värt alla gånger om. <3333