Brown leather and glitter shoes

/ Leatherjacket – OUI Shoes – Zara /

Har ju alltid haft en grej för skinnjackor och står fast vid att alla borde ha en svart skinnjacka i sin ägo. Det är en keypiece alla dagar om året. I alla fall så har jag varit sugen på en i brunt ett bra tag, och ännu mer efter att Carro köpte den bruna från Acne i våras. Men så plötsligt händer det, det hänger en brun på mina axlar. Just märket OUI är ett nyfunnet märke som jag måste credda för deras grymma läderjackor. Det är en sak de säkerligen kan. Mjukt skinn, fina detaljer och grym passform.

Annars? Jag känner mig ganska mosig, lite på början till sjuk. (Peppar, peppar att det bara är en känsla!) Rösten är still long gone, mina stämband känns ganska ansträngda pga att jag pratar fastän jag inte borde. Stockholm är grått och höstigt, jag känner mig peppad och taggad på jobb fast lite halvdan privat. Jag är glad, fastän lite låg. Jag bollar med hundratals tankar. Jag har lika mycket saker att göra. Jag ägnar en hel del tankar till den där speciella personen och frågar samtidigt mig själv varför den speciella personen ständigt återkommer. Vad betyder det? Jag har spagettiben pga av lunchens Barrepass. Jag är hungrig mest hela tiden. Jag får rysningar av  den här videon och strecklyssnar sedan imorse på den här låtenJ
a, det var väl det. En helt vanlig, aningen gråare
 onsdag i augusti.