Barre morning

Igår var jag på förbi Stockholm Barre på lunchen och körde ett lunchpass med några kompisar & Röhnisch. Vi körde Barre, en relativt nymodern träningsform som mestadels egentligen bara handlar om styrka. Jag har testat Barre en gång tidigare och blev redan då hooked så nu kör jag och några kompisar igång ett Barre bootcamp på Be Core nästa vecka. 5 veckor, 3 ggr i veckan, endast Barre. Min förhoppning? Att rumpan ska ha hoppat upp en våning, jag vill se synliga magrutor och ha ett par starkare lårben. Är det möjligt? Chansen är stor. Trots att man varken hoppar eller springer så dryper svetten och benen bränner och smärta känns. Precis så man vill att det ska kännas efter ett träningspass.

Två gullisar, Josi & Maxi

Om ni kollar noga så ser ni svettfläckarna på mina knän och lår. Haha ja, tom där rann det.

Namaste och tack för ett grymt pass!

Bilder: Alma Vestlund / Studio Emma Svensson