Good green morning!

Är det något jag verkligen gillar så är det olika varianter av frukostskålar. Det är inte alla vardagar som jag har tid (älskar snoozen på telefonen lite väl mycket) men ibland så händer det, som imorse när jag vaknade av mig själv, en timma innan alarmet ringde. Hungrig som alltid så tog det inte många minuter innan den här fantastiskt goda, nyttiga och krämiga avo-skålen stod framför näsan på mig. Och herrejävlar vad god den var. Ni måste testa!

​Mixa ihop: 1 normalstor banan, 2 dl fryst mango, 1/2 avokado, 1/2 dl osockrad mandelmjölk, 1 tsk spirulinapulver. Mixa samman allt med en mixer. Toppa den färgglada skålen med lite hackade naturella mandlar, kokosflarn, färska fikon och hallonströssel som du får till genom att dela den frysta hallonen i små bitar. 

Tipsa mig gärna om era bästa frukostskålar. Älskar att testa nytt!