Nybrogatan 38

Imorse hade jag frukostdejt med Alex, en vän men också min personliga tränare. (som dessutom äntligen startat en blogg, kolla här!) Alex är hon som lärt mig att älska boxning ni vet. Vi har haft en paus nu under sommaren, men snart kör vi igång igen, och jag är mer peppad än någonsin att få slå ett par rejäla slag på den där säcken. 

Förutom massa träningssnack så fortsatte vi att prata där vi slutade senast. Semestrar, Alex nya träningsprojekt, (som jag f.ö tror stenhårt på!) vi catchade upp om livet, renoveringar och relationer. Jag gillar verkligen Alex, hon är så full av liv som verkligen smittar av sig. Så efter frullen dansade jag tillbaka till kontoret extra peppad på livet. <3

Jag äter alltid samma sak. Havregrynsgröt eller overnight oats, färskpressad juice på spenat/äpple, ägg och kaffe/te. Nästa gång ska jag testa något nytt. Men det här med att ändra på ett vinnande koncept….

Fina, alltid glada Alex! En människa som verkligen sprider positiva vibbar omkring sig.

Solen skiner i Stockholm och helgpeppen går att ta på. Ikväll vankas kräftskiva på Djurgårdsbrunn med ett gäng bästisar samt efterföljande whiskey sour och Bernies häng. Inte så pjåkigt med vardag och rutiner ändå. Xx