Årets första kräftskiva

Helgens kräfskiva får 10 av 10 kräftor. Hur mycket älskar man inte kräftskivor? JAG ÄLSKAR DET, ser nog fram emot det lika mycket varje år. I fredags slog vi alltså till med den första skivan detta år, och som jag längtat. En kompis hade fixats så fint med dukning och dryck, och för att alla är så busy med sitt eget och ingen orkade (läs kunde) fiska upp egna små djur så tog vi hjälp av mästerliga Foodora som levererade kräftor, pajer etc till vårt lilla lusthus där vi sedan sjöng, åt och drack nubbe fram till midnatt. 

Hur fint fixat? Man vill ju bara dyka ner i dukningen.

<3<3<3

Snaps är såklart ett måste. Jag sätter den alltid i halsen, och får någons slags kräkeffekt. Men, – den går ner ändå. Tradition!

Snarro, moi, Spiderman, Petty & Mira. Favvotjejer!

KÄRLEK.

Kvällen var 10 poäng, rakt igenom. Allt från maten till sällskapet och vädret. Solen sken över Djurgården och oss. Fantastiskt! Efter middagen drog vi hela sällskapet till Bernies och drack drinkar, träffade upp fler vänner och babblade till klockan slog två. Fin kväll.

TACK Foodora för att du är räddaren i nöden. Är de till kräftiskivan, ensammiddagen en tisdag eller bakisburgaren man vill ha men inte orkar gå och köpa på söndagen så finns du alltid där och fixar. Gracias!

Snodde några av bilderna från Petty. <3