Green suede

​/ Skirt – Second Female Boots – Billie Bi Shirt – Vanessa Bruno Bag – Louis Vuitton Sunnies – Celiné /

Osminkad och med årets bula i pannan. Äsch, så får det vara.

I alla fall, osminkad är jag pga ansiktsbehandling jag gjorde igår på Akademikliniken. Inget smink på 24 timmar
beordrades pga Dermapen behandlingen och den kemiska peelingen. Efter semestern har jag känt mig ganska grå och trött i hyn (vem gör inte det iofs?) så en liten behandling som ska ge ny lyster och nytt liv kändes ju självklart. Jag körde på med “Red carpet” (läs mer här!) som behandlingen så passande heter som då ska väcka hyn till liv och bidra med en jäkla massa lyster. Känns det då som att den gör det den säger att den ska? Helt klart en ny lyster, maxad lyster. Hurra! Bulan fick jag för att jag helt obefogat gick rakt in i en glasdörr igår. Virrig med hjärnan på annat ställe var det ja. 

Nu väntar veckans andra Barrepass på Be core, vill egentligen bara slå mig ner på en uteservering och dricka ett glas cava, för det känns helt klart som att det är den sista sommarveckan och det måste man ju ta vara på. Vi får se hur det blir me det sistnämnda, ändrat förmodligen helt inställning efter passet. Lutar åt det.  Puss

Foto: Annika Holtz