Huawei Honor

Jag har i några dagar fått chansen att testa Huaweis senaste telefon, en smartphone från Huaweis varumärke Honor. En snygg telefon, men schysst design och jäkligt bra egenskaper. Som den Iphone nörden jag är så är jag faktiskt väldigt imponerad av denna telefon. Tror att “varannan vecka” metod är så det kommer bli. För den här är faktiskt bra. Bra Huawei.

Här kommer några punkter om varför JAG gillar telefonen och saker som är utmärkande med den:

Kameran. Wow! För mig som använder mobilkameran flera gånger om dagen så är detta en av de viktigaste egenskaperna skulle jag säga. I alla fall för mig. Telefonen har en 12 megapixel kamera och dubbla linser i bak och 8 megapixel i fram. Kamran har också förmågan att fånga upp mer ljus, detaljer, färg och detaljer pga en monokrom och en RGB sensor.

Batteridtiden. Vem vill inte ha längre och stadigare batteritid? Mitt stora vardagsproblem är faktiskt batteritiden på telefonen. Jag må använda min telefon mer än andra pga mitt jobb, men det är alltid samma problem. Med den här telefonen så ska tio minuters laddning räcka till två timmars telefonsamtal eller sex timmar med musik. Inte trist. Hoppas det är en egenskap som håller i sig.

Designen. Så schysst. Verkligen. Här behövs då inga skal (möjligtvis då endast för att skydda den) för designen är grym. Telefonen är i “lila” glas, och har ljusreflekterande effekter som gör att den syns. Big time. Tänk er att ni har en lysstav i handen, så känns det att ha denna telefonen i näven.

Klicka här för att läsa mer om Huaweis nya smartphone.

Inlägget är i samarbete med Huawei Honor.