Guldknappen 2016

I fredags var det återigen dags för Damernas Världs Guldknappen att gå av stapeln. Denna alltid lika glammiga fest. Som jag skrev så var jag aningen stressad under fredagen då jag nojjade för om min galaoutfit skulle hinna fram i tid eller inte, men det gjorde den ju som ni ser och tur var väl det för satan vad jag trivdes. Jag tokdiggar den verkligen och det verkade även många av er också göra. Så roligt! Den kändes verkligen jag. Avslappnat men ändå festligt.

Så till er alla som undrar så är det en TIBI kostym i två delar som jag lånat från bästa Mouche. TACK, jag kände mig verkligen så bekväm och fin. <3 Klackarna är från Balenciaga och väskan Chanel.

Vid sidan om mig hade jag såklart min wingwoman, dvs syster men också härliga Dannis & Maggan. Efter festen fortsatte vi från Grand till Bernies där det skålades i en och annan drink. Med ömma fötter hoppade vi in i en taxi runt 02 tiden tillbaka till Grand och somnade som två små barn. Fin kväll med fint sällskap. 

Stort tack Damernas Värld och Guldknappen för en fantastiskt fin och festlig kväll. En av de bättre faktiskt.