First day first outfit

/ Coat and fur collar – Busnel (Here and here!)

Dag ett på modeveckan hade jag den stora äran att få klä mig i Busnel som passande nog visade sin SS17 på Stockholms auktionsverk samma dag. Jag bar deras fantastiska Capri coat som finns i ett fåtal ex på hemsidan nu. Obs, betänketid är ej att rekommendera om ni är sugna på denna raring. Över axlarna slängde jag även på mig deras matchande fårpäls som värmde min frusna och feberstinna kropp.

Annars? Igår hade vi en ljuvlig middag lagad av kock i Matstudion på Urban Deli Sveavägen (kommer ni ihåg?) med extra allt. 4-rätters med passande cocktails, kan det bli bättre? Fantastiskt är bara förnamnet. Bilder kommer när jag fått dem av Lisa i eftermiddag. I morse startade dagen redan vid 06 för mig innan jag tog en taxi tillbaka till UB för att köra ett Ying yang yoga pass med Bea. Nu ligger jag däremot inne på ett rum och jobbar undan en del innan min första visning för dagen, nämligen Lexington.

Fotograf: Lisa Höök