Sportmax with a view

/ Blouse – Sportmax Här! Skirt – Gina Tricot Loafers – Gucci Bag – Chanel /

Älskar denna blusen från Sportmax, så magiskt fin. En all time saver skulle jags säga.

Annars? Kaos kväll igår. Vid läggdags (som blev sent pga kvällsjobb och packning innan vår Österrike-trip imorse) så valde min mobil att lägga av. Nattsvart. Så mitt i natten, försökte jag febrilt få tag i någon som kunde hjälpa mig. Jag skulle ju alltså inte vakna av alarmet då Petra skulle hämta mig med taxin och jag skulle behöva åka till Österrike utan telefon. Vilket såklart inte går. Så efter mnga om och men, tog jag en taxi hem till Ida, sov 2 timmar och åkte med henne till Telia där jag snällt teg till mig en lånetelefon. (TACK VÄRLDENS BÄSTA IDA!!!) Så jag kom iväg, med taxi och planet och nu sitter vi här, i Wien och väntar på bästis som ska hämta oss med bilen. Det är sol och 30 grader och peppen är inte nådig. Bästishäng i dagarna tre, kan inte bli bättre.