Vem vill du hylla?

Generellt borde vi bli bättre på att lyfta och hylla våra medmänniskor och vänner. Jag brukar faktiskt vara ganska bra på att berätta vad familj och vänner betyder för mig, men ibland glömmer man bort.

Så idag vill jag hylla någon. Och då tänker jag på Bea. Bea är ansvarig för Pr och marknad på Urban Deli Sveavägen och hon var den som hjälpte mig förra veckan med att styra vårt skandinaviska event som Nouw.com hade i dagarna tre under Stockholm Fw. Jag jobbade tillsammans med Bea även under vårt förra event så när vi skulle göra ett liknande igen var det inte direkt svårt att välja vart vi skulle hålla till samt vem jag skulle vända mig till. Ni vet de gånger man bara vill lägga sig ner och bryta ihop pga missförstånd, för mycket fixande etc så är den här tjejen en jäkel på att se lösningar i allt och sådant älskar jag.

Vi måste som sagt bli bättre på att hylla våra vänner och medmänniskor. För hur härligt är det inte att få läsa eller höra något fint om sig själv? Jg blir nästan alltid rörd och gråtig pga att jag blir så glad. Man behöver en klapp på axeln ibland! 

Skulle du vilja hylla någon idag och varför?