Mouche mon amour

Varje gång (vilket är några gånger varje dag!) som jag klickar in på MOUCHE så blir jag alltid så jäkla inspirerad. Jag vill köpa allt jag ser! Stylingen är on top, bilderna är high fashion och allt är så genomtänkt. Jag älskar att känna så, att bli inspirerad. Jag vill inte bara se ett plagg rakt framifrån. Jag vill se det på, i olika utföranden och olika vinklar. Allt sådant som Mouche alltid gör. 

Sen rådiggar jag den där tjejtrion som startat det också, de har stenkoll på allt och är dessutom de gulligaste och trevligaste kvinnorna jag träffat. Som en simpel sak som att Lina lagt ner en personlig lapp med en personlig hälsning i min beställning som faktiskt gjorde hela min dag. Sånt är himla fint. 

Jag menar hej lilla bomberjacka och sandaler. Hur underbart fluffiga är dem inte btw?