Copenhagen bound!

I torsdags åkte som sagt jag, Petra och ett taggat gäng till Köpenhamn tillsammans md Adidas för ett dygn av trevligheter. Och med trevligheter menar jag denna gång fokus på välmående och träning. Hehe.

Här står vi en tidig morgon och skriver ut boardingpass. Jag verkar mer intresserad av samtalet. (Hej mamma!)

Taggat gäng!

My partner in crime. Älskar denna galningen!

Man borde alltid ha med sig Linn i en ficka. Hon tar bilder hela tiden och det är väl en bloggares dröm?! Vi (läs jag!) är nämligen rent av sämst på att plocka upp kameran och fota, men Linn gör det på ren rutin. Kanske är en stor anledning att jag borde skaffa mig en liten kompaktkamera att ha med sig i väskan.. Är så sugen på Linns FUJI, den är både snygg att hänga på armen samt att den tar förjävla bra bilder.