New name!

Min bästa nätbutik har bytt namn till Style By Mouche. Inget mer Mouche alltså. Inte nog med att hemsidan är ommöblerad så är webb-butiken påfylld med plagg och ha-begäret efter bl.a plaggen nedan är stooooort. Lite för stort. Hur perfekt är liksom inte brallan uppe till vänster? Klädd men ändå soft. För att inte tala om jumpsuiten som ser ut att ge vilken kropp som helst den killersiluett den förtjänar. Farligt, farligt.

Tur för mig att jag samt några fler vänner kör en bloppis i Sthlm på onsdag (ni ska få mer info lite senare!) så att lite gammalt åker ut och nytt kan ta plats. Och plånboken kan tjocka på sig. ehhe.

Vilken säsong är er bästa shoppingårstid? Jag är definitivt en höstis. Jag tycker alltid det är som mest inspirerande med höstmode och valmöjligheterna är många. Stickat + kjol och bara ben. Klänning och ankelboots. Skinnjacka. 

 Hmm, vad tycker ni om jackan förresten? Jag kan inte riktigt få den ur huvudet, som alltid med plagg som sätter sig. Älskar det rå teddyfodret tillsammans med den blanka gröna ytan. 

Ps. I veckan kommer jag köra en GRYM tävling på instagram (joannafingal) där jag kommer att lotta ut ett presentkort till ett värde av 2000 kr hos just Style By Touche. Missa inte!