Knorr – mat för den stressade

I samarbete med Knorr har jag testat deras middags-kit. Och ja, det är precis det som namnet beskriver, ett färdigt kit med nästan alla ingredienser för en måltid. Du kan alltså (om du är stressad, har ont om tid eller bara är inspirationslös få din risotto (som jag lagade ikväll!) dina enchiladas, thai green curry eller din tikka masala färdigt på ett par minuter. Det enda du behöver köpa till är protein och några få ingredienser, men vill man vara utan det som jag kände för idag så funkar det minst lika bra.

Knorr middags-kit.

Steg 3. 

De märkta påsarna med ingredienser är numrerade, så du kan inte göra fel. Även infon på baksidan säger precis hur du ska gå tillväga. Super bra idé tycker jag! I veckan ska jag röra ihop Chicken Tikka Masalan, för det råkar vara en av mina favoriträtter. Men jag hade ingen kyckling hemma ikväll och det kan bli lite svårt att få till utan just den ingrediensen. Hehe