Tatuering nästan borta

Ser ni, nu är den lilla rackaren nästan helt borta. Puts väck! Det är en sådan lättnad ska ni veta. Numera står jag naken i spegeln efter duschen utan att störa mig och utan att känna ånger som “hur dum var jag som gjorde dessa som 17-åring och trodde jag skulle vilja ha dem för resten av livet?!”. Och nu är dem snart borta. Amanda som behandlar mig på Eraze Stockholm trodde att jag kanske bara behövde en till behandling på den ovan. Då slutar vi på totalt 4 behandlingar. Och när ja säger “dem” menar jag även en annan tatuering på kroppen som jag tar bort samtidigt men som behöver ett par behandlingar till. Allt beror på bläcket och hur djupt tatueraren gått med nålen när hen gjort dem. 

Så jag vill utbringa ett stort HURRA för Eraze Stockholm som tagit fram denna snabba metoden och att man kan numera kan ta bort tatueringar på ett snabbt och skonsamt sätt!

En rolig parentes är att vi, ett gäng kompisar hade en diskussion för ett tag sedan där vi diskuterade vad man skulle göra om man fick ett stort kapital med pengar för att starta ett revolutionerade företag. Och då kom just tatueringsborttagning upp. För hur många i världen tror ni det är som ångrar eller vill ta bort en tatuering? Det är en del skulle jag våga påstå.