This morning

Vaknade trött men ändå utvilad. Snoozade nog 30 min innan jag gick upp. Trött. Satte igång Nespressomaskinen (vem klarar sig utan kaffe?) bredde smör på två majskakor, tände tre ljus, (varav ett doftljus som luktar min favoritdoft i hela världen) slog på Nyhetsmorgon men stängde av ljudet och öppnade sedan datorn. Lugna mornar händer inte så ofta för mig, men det är skönt när de väl inträffar. Tusan vad man uppskattar små ting ju äldre man blir. Den här morgonen var just det.

​Äntligen kan jag använda mina rosa fluff-flipflops. Livets innesandal. 

Jag köper alldeles för mycket tidningar men kommer på mig själv att jag alltid och ofta lägger dem på hög och glömmer läsa dem. Eller inte har ro.

En vacker blombukett kan rädda vilket hem som helst. Häromkvällen påväg hem gick jag in i en blomsterbutik och sa till tjejen i kassan; “Bind något vackert, varmt och ljuvt. Jag vill bli varm när jag skymtar den hemma. Dock kunde den ha varit dubbelt så stor märkte jag, men glömde bort att Daggvasen är så pass stor i omkrets. 

Måste börja läsa mer. Tänker att det kan vara ett fint avslut på dagen. Har fyra nya böcker som sägs vara väldigt härliga, däribland Hannah & Amandas nya. Fornis läste jag ju ut på dagen och jag äls
kade att byta blad och fortsätta läsa. Älskar känslan av att “vara uppe” i något man inte kan sluta med.