Missing LA

Idag är en sådan dag då jag saknar LA mycket. Orimligt mycket för att formulera mig rätt. Staden, pulsen, spontaniteten, människorna, vänligheten och klimatet såklart. Jag trodde, som jag skrev innan jag åkte dit i våras att jag faktiskt inte alls skulle fatta tycke. Det kändes liksom lite för mycket yta. Men tji fick jag. LA är en stad helt i min smak, en stad som lever och pulserar. Jag kan inte sätta fingret på vad det är, men det känns ibland som att jag hör hemma där, eller i alla fall att min själ gör det. Glatt, enkelt och “pulsigt”. Luddigt men ni fattar.

Beverly Hills.

Flea Market i Fairfax.

Malibu Farm.

Matador Beach i Malibu.

Roséluncher i Beverly Hills.

…. följt av shopping och spotting.

Långfrukost på Urth Café, Melrose Avenue.

​Backyard Bowls i West Hollywood serverar de största acaibowlsen jag någonsin skådat. Americans do it bigger, eller vad är det man säger?

Så med den tillbakablicken till april i år så hoppas jag att jag snart bokar en biljett tillbaka. Xx