Friday I´m thankful

Fredag, – fina fredag. Vaknade med ett leende på läpparna och en rejäl dos endorfiner som hoppar runt i kroppen. I början av veckan var jag inte fullt lika peppad, men idag är jag jätte glad. Livet och dess svängar va <3

Min vecka på nya kontoret, (har fortfarande samma roliga jobb) men med nya medarbetare har varit allt annat än tråkig. Är så glad, – och tacksam över att få jobba med denna grupp människor ska ni veta. Gamla kollegor/vänner som har för jäkla kul ihop, men där alla också har samma driv för karriär och jobb. Jag skulle säga att det är det bästa av två världar. Tack livet och Oktober för att du än så länge är ljuvlig.

Chiapudding med cocosmjölk och vaniljextrakt tillsammans med kvargfluff & kanelcrisp. Och svart kaffe såklart.

​I eftermiddag tar jag tåget till Göteborg och firar min guddotters (systerdotter) 5-åriga födelsedag (att denna lilla mowgli-ungen fyller fem år?!? Whos joking?!) och myser hela helgen med min stora familj. Jag lovar att uppdatera med massa mys därifrån. Jag och syrran ska gå all in med kameran och pumpa outfits till er.  Xx Jo