Neither or..

Avo-keso-chili & glutenfritt knäckis. Godmorgon onsdag!

Grått, regnigt och dystert. Så kan vi väl kalla denna onsdag i mitten av oktober. Jag tycker det är mysigt med regn men också väldigt tråkigt. Jag är harmonisk i kropp och knopp men känner mig ändå inre stressad. Jag är mestadels lycklig och glad, men känner mig ibland ensam och liten. Jag skulle nästan kalla mig själv vegetarian men suktar emellanåt efter en bra råbiff. Jag älskar att äta nyttigt, men är en sucker för godis. Jag trivs bra som singel, men längtar efter den ömsesidiga och äkta kärleken, honom att dela livet med. Jag rådiggar mitt eget sällskap, (hurra!) men blir lugn av att vara omringad av vänner & familj. Jag är en livsnjutare av rang, men har även mindre sprudlande dagar. Det bästa jag vet är att skratta så att magen viker sig, men det är lika befriande att gråta så att ögonen svider. Jag är en JA-sägare, men gillar känslan efter ett beslutsamt NEJ. Jag värderar mina närmsta högt och stort, ofta mer än mig själv. Jag älskar att älska och hatar att hata.