Dagens tips: bruna fransar

Det var i Österrike, när vi sminkade oss för middag som min egna skönhetsexpert Petra tipsade mig om att testa en ljusbrun mascara till underfransarna. (Jag klagade antagligen på min ej så sminkade look) så fröken var snabb med att råda. Hon hade nämligen läst att Victoria Secret modellerna använde en brun mascara på underfransarna under den berömda showen. Det ska framhäva ett större öga och ett mildare uttryck. I en bra balans. 

Jag har aldrig målat underfransarna av den enkla anledningen att jag känner mig alldeles för “målad” och att uttrycket blir för hårt på mig, – men jag känner mig ändå ganska osminkad utan, speciellt vid festliga tillfällen då man vill smeta på lite extra. Så jag gjorde som chefen sa och adderade en ljusbrun mascara (som f.ö var väldigt svårt att hitta?) till min sminkväska. Och nu målar jag underfransarna vid de där tillfällena och ögat blir både större och mer “vaket”. Och inte så hårt sminkat. Precis så jag ville ha det.

Nu? Förbereda och sätta looks inför eftermiddagens inspelning!