Veckans bästa leverans

I samarbete med Mathem

Det är ju ingen myt att vi önskar att dygnet hade fler timmar. Tid att exempelvis lägga på att handla mat och planera matveckan. Men det hinner vi inte för den tiden lägger vi hellre på träning eller att träffa den där vännen du inte sett på ett tag och istället köper vi med oss en alldeles för dyr och trött plocksallad påväg hem. Just för att tiden inte finns och vad behöver vi då? Jo tjänster som underlättar vardagen, såsom Mathem.se.

Vi lever i en stressig vardag som det är så jag förstår varför fler och fler väljer att handla sin mat via nätet. Jag var till en början ganska skeptisk, men efter ett gäng beställningar (började min Mathemresa redan i våras!) och jag är hooked. Det är så otroligt skönt, tidsbesparande och som det underlättar min vardagsstress. Jag älskar den lilla stunden på kvällen då jag sätter mig och plockar ner varor i min varukorg. Det är typ en form av terapi för mig. Haha, det är sant!

I kväll ska jag laga efter det här receptet. Jag åt en liknande rätt på The Ivy i London tidigare i år och jag minns att den var överjävligt god så nu ska jag försöka mig på en egen. Butternutpumpa, tusan vad gott!

Dem har mina favoritprodukter. Frysta block med acai, graviola och cajá, – och kokostärningar och mullbär som f.ö varit slut i varenda matbutik det senaste halvåret. Så gissa en som bunkrade upp vid senaste handlingstillfälle.

Morgonens frukost såg ut såhär. Svalkande bowl med cajá, passionsfrukt och clean eatings beroendeframkallande granola. Och scrambled eggs med koriander och kokosmjölk.

Fick inspiration från syrran och köpte hem två nät färska brysselkål. Vad gör jag med dem? Steker i smör och strösslar med flingsalt och lite citronsaft. Bästa lunchen!