Fortsättning tatueringsborttagning

Jag hade inte tänkt prata om detta något mer då jag känner att de inte passar in här hos mig, men Ni är så otroligt många som mailar och frågar hur det går i processen så jag funderade om. (Just för att resultatet är så fantastiskt och att alla ska veta att möjligheten finns!). Jag hade som sagt två tatueringar som jag velat ta bort länge då de inte betyder något speciellt för mig och jag känner mig inte bekväm med att ha dem på min kropp. Så jag rekade runt ett tag innan jag hittade Eraze Stockholm, som använder sig av en ny, skonsam lasermetod. Och är jag nöjd? HELT SJUKT NÖJD!

Såhär såg tatueringen ut innan vi börjat behandla den.

Och idag, fem behandlingar senare ser den ut såhär. Den är sm ni ser nästan helt borta. Hur coolt och tacksamt är inte detta för oss som ångrar en tatuering?!