Webbtv: Jag pratar hösttrender med Nilson Shoes

I samarbete med Nilson Shoes.

Ni är ofta många som mailar, undrar och frågar mig om stylingtips. – Hur man ska matcha vissa plagg och skor med varandra, vilken sko/stövel som är trendig till hösten, vilka plagg som gör sig bäst till vilken kropp etc etc. Så för att finnas där för er och hjälpa till i den mån jag kan så teamade jag upp med Nilson Shoes och spelade in två stycken filmer till er där jag pratar om just höstens skotrender och hur man stylar dem snyggast. Så roligt och extra kul att det blev Nilson Shoes som jag tycker har ett grymt utbud!

Först ut är “vardagsskon” och om några veckor så kommer “partyskon”. Hoppas ni gillar!

Här har jag på mig mina personliga favoriter, mockaskor från Billi Bi. (Klick) Dessa behöver ingen närmre förklaring, utan de prickar alla rätt och funkar kort och gott till allt. Jag rådiggar den lätt spetsade tån och det aningen högre skaftet. Detta par kommer bli en storfavorit i min höstgarderob!

Här bär jag trend nummer två som är en fanérklack från Vagabond. (Klick) Snyggast matchat tycker jag är att fortsätta i samma ljusa toner även på plaggen och här har jag matchat till ett par ljusa vintage jeans samt en längre klänning från Baum und Pferdgarten.

Trend nummer 3 och så även den sista skon i vardagsklackskategorin är denna stretch boots. (Klick) Som jag nämner i filmen så tycker jag att man matchar denna typ av sko bäst till en tight siluett nertill, i alf om du bär jeans. Ovan bär jag den avslappnat till en vit skjorta, svarta stuprörsjeans och en rolig kappa. Vill du ha skon till en kjol eller klänning går det minst lika bra men tänk då bara på att du lämnar vaden fri, dvs med en strumpbyxa.