A little bit new

Finns det något jag brinner för förutom mode så är det inredning. Jag älskar att piffa hemma och möblera om. Köpa nytt, plocka ner gammalt från vinden. Hemmet ska ju vara den plats där du i alla lägen vill vara och känna dig trygg, där du trivs allra bäst. Även de dagar som inte är så bra, då man bara vill vara hemma. Så ett hem som osar trygghet är extremt viktigt för mig. Min lilla borg.

Det har hänt lite nytt på hemmafronten som ni ser. Bl.a har en ny matta tillkommit. Det blev en grå viskosmatta från Linie Design, som jag köpte hos Sleepo. Tror det tog 3-4 dagar innan jag fick sms om att den var påväg och extra plus är att man får den uppburen dit den ska. 10 poäng till sådan service.

Mattan är even better i verkligheten. Den är liksom blankt grå, och blänker så fint. Det blev så mycket bättre att ha en enfärgad matta och istället lägga krut på piffet så som nya kuddarna från Classic Collection, också dem köpta på Sleepo.se.

Det blev så fint till mitt nya glasbord, som kommer från Gubi.

Nu undrar jag vad nästa sak att få flytta in är, – jo en sammetsbänk tror jag. I marinblått. Men det får bli om en månad eller två. Hehe. Och sedan har jag kommit på vad det ska vara öre soffan, – en stooooooooor tavla. En målning som täcker en bra bit av väggen. Ska bara hitta en jag gillar, och det vet vi ju kan ta lite tid.