So simple so delish

Är det något jag gillar lite extra mycket så är det mat. Främst att äta men också att laga. Jag tror att det det intresset kom ännu tydligare när jag blev glutenallergiker, överkänslig mot laktos och IBS patient och på så sätt fick lära mig mer om mat och vad jag kunde stoppa i munnen och inte. Det blir ju mycket sallader, frukostskålar och “enkel mat” överlag, men ni brukar ju gilla när jag postar det så jag fortsätter väl.

Kanske kan kycklingtacos med honung, valnötter och getost vara något? Fräsch och nyttig tisdagsmiddag.

So…. 1. Stek upp kycklingfärs i kokosolja som du kryddar med färsk koriander, hackad chili, salt, peppar och limesaft. (jag hade i ingefära också) 2. Hacka avokado i tärningar, gurka, rödlök och spenat. 3. Lägg upp romansalladsblad på en tallrik. Fyll dem med färsen, grönsakerna och toppa med hackade valnötter, smulad getost och ringlad honung. 4. ÄT! Bon appetit!