My day

Vaknade vid 06.50, innan alarmet ringde… Det var ruggigt och mörkt, – och det snöade för fullt utanför fönstret så ljusen tände jag nog innan jag ens vaknat, det går liksom på automatik. Kände mig frusen, yrslig och allmänt sänkt. Febersänkt.

Åt en glutenfri frukostmacka från Pepstop, (Renée Voltaire) via Foodora såklart men fick ner hälften. Inget smakade, bara det värmande kamomill teet.

Dessa smakade däremot gott för halsen. Citrondryck och hampamjölk. Citron och ingefära dryck är jag ett fan av sedan länge, men kan vi prata om hampamjölken med bl.a dadlar och kardemumma? Otroligt gott.

Legat i soffan och jobbat med datorn på magen hela dagen, med några naps då en
ergin varit frånvarande. Dubbla filtar, kashmirtröja och luvtröja, värmande te och för många strepsils.

Var tvungen, trots min obefintliga energi lämna lägenheten och ta mig ut på en prommis. In need of fresh air. Gick en promenad hem till Ida, som mådde precis som mig, beställde ännu mer Foodora och hostade och snorade tillsammans. Nu kom jag däremot precis hem igen och jag ska bums i säng! Imorgon måste jag tillbaka till kontoret, vare sig jag är kry eller inte. Kram och natti!