EN INREDNINGSLISTA!

Favoritpryl i hemmet just nu: Mitt glasbord från Gubi.

Här får jag bäst inredningsinspiration: Pinterest. Eller hos andra människor. Som typ hos min kusse i helgen. Efter de gick jag hem och kastade ut min rosa matta, färgade saker och rosa blommor. Nu är allt beige, grått och blått.

Min favoritmöbel: Min Le Grand Air soffa i ljusgrå linne. Där spenderas många söndagar.

När väcktes mitt intresse för inredning? Tidigt. Jag har en mamma som alltid varit inrednings intresserad.

Drömköp: En By Lassen fåtölj i vit fårull. Jag har den inte men drömmer om den på nätterna.

bylassens

Mitt senaste köp i inredningsväg: Kuddar till soffan och en ny hallmatta. Och en stor förvaringskorg. Det gäller att hitta alla

Bästa inredningsbutik: Älskar LAYERED. Deras nya svänga soffa är magisk.

Något jag behöver? Förvaring. Men jag har hittat den här, och var den ska få stå ska ni snart få se!

Vilken möbel skulle aldrig få stå i mitt hem? Hmm, svårt. Men jag säger en bajsbrun  hylla pga mest för att den inte skulle passa in.

The big no no enligt mig: För mycket färger och ingen röd tråd. KAOS!

Vilken blomma gillar jag mest: Pioner. Blir helt varm i hjärtat av ett fång stora, runda fluffiga pioner.

Om jag fick köpa precis vad jag ville skulle jag köpa? En större lägenhet som jag kunde renovera och inreda från scratch. Drömprojekt!

Hur ser det ut hemma hos mig? Ni har ju fått se en hel del. Mysigt är det, det är viktigt. Hem trevligt och mysigt. Skandinaviskt. Dyrt blandat med mindre dyrt.

1498011111930
/ hemma hos mig, i min lilla lägis /

Vad skulle jag helst vilja rusta upp? Jag har fått för mig att måla om hela lägis väggar till ljusgrått. (Tack för den obsession kussen!) Kan inte släppa tanken men heller inte på vilket jobb det skulle bli. Bar det att flytta runt alla saker. Pust, suck och stön. Men jag vet samtidigt hur jag är. Får jag för mig något är det svårt att släppa den tanken… Och sedan skulle jag vilja ha fiskbensparkett. I mörkt trä som vi har på kontoret.

Sommarens måsten enligt mig? Mörka träslag!