HELGEN MED STORT H

Vart ska jag börja? VILKEN HELG! Idag har jag legat som död hela dagen, men det var inplanerat sedan den är helgen planerades. hehe. Hursomhelst, vi backar tillbaka bandet till i fredags. helgenDå den här älsklingen fyllde 30 år! <3 Vi började fredagen med en födlislunch på Brillo sedan vidare till Strandvägen 1 där vi bänkade oss i solen. Man fick verkligen vårkänsla där i fredags då Stockholm bjöd på magiskt väder. Efter några grattis-skålar hämtade Sara mig och vi åkte vidare på en liten tjejkväll och med lyxig makeup hos Fanny. helgen8helgen10Jag bär sällan (skulle mer säga aldrig) smink runt ögonen. Har fått för mig att jag inte passar i det. Men den där Fanny va, hon kan fasiken få till det! Vad tycker ni? Visst var det fint? Vi körde på bronzing och glow. GLOW GLOW GLOW. Sedan var det dags för inflyttnings/födelsedagsfest hemma hos Mira och Kotten! helgen7Lagom taggat gäng! Haha. Satan i gatan vilken kväll. Roligaste på länge faktiskt! heögen8Andrea, – en ganska nyfunnen vän och helt magisk person. helgen6Ganska mör, (läs väldigt mör!) men glad och sprallig vaknade jag med gårdagens lösfrallor. Det var bara ta sig i kragen och hämta energi inför kvällens överraskningsfest för Petra! helgen5Jag hade beställt massa snacks för kvällen. Godis, chips och korv med bröd för ett kompani! Från världens bästa Mathem såklart. Bästa tjänsten jag vet!helgen2Petra var iväg på middag med ett par vänner så när hon lämnat lägis så kom vi dit och började styra om för överraskning! Här knäppte jag och Mattis av en selfie innan födelsedagsbarnet kom hem!helgen12Det var SÅ kul att se Petras min när ögonbindeln och hörlurarna åkte av och hon såg alla som var där för att fira henne! SÅ glad. Önskar mig en överraskning jag också på min 30 års dag. Pik, pik, hehe. <3helgen4Det var hatt-tema som ni ser. Hehe! Efter den här bilden slutades det dokumenteras. Men det var inte slut här, långt ifrån. Det blev russebuss (kände mig som 15 år igen som dansade och sjöng högt till Oskar Linnros och gamla hits!) Sedan blev det FOU och högsång innan jag tackade för mig och tog en taxi hem 01.30. Idag har man mått som man förtjänar efter en två dagars, men efter den här magiska helgen är det väldigt värt det. <3