MONDAY BLUES

Dessa bilder är inte fotade idag, så mycket kan jag lova. Hehe, men man kan få låtsas! Hur som helst så är ni ett par st som frågat efter min kavaj som jag bar i fredags och här är den. Den är från Viktoria Chan och är en riktig garderobssaver. Den markerar där den ska markera om passar lika bra till ett par jeans för en mer causal look och till ett par kosymbrallor för en mer proper look.

rynefelt_170112_0213

rynefelt_170112_0200

rynefelt_170112_0220

rynefelt_170112_0100

/ Blazer – Viktoria Chan (klick) Jeans – Levi’s Pumps – Nelly (klick) Jewelery – Mumbai /

Idag vaknade jag upp med feber, en röst som sinat och en rinnande, och täppt näsa. Tji fick man efter den här helgen! Hade det på känn, det är inte ofta det händer, att en 2 dagars trillar in så den här får man väl bara ta och svälja. Hur som, det blir en hemmadag idag så hoppas jag vara tillbaka igen imorgon! Puss på er, Joanna