VECKOSUMMERING!

Jag börjar bli bra på att backa bandet numera. Hehe. Hur som helst, vi backar bandet ett par dagar tillbaka och hamnar på tisdag. Och som vanligt var jag ute is talet på eftermiddagen. För er som följer mig på instagram så vet ni ju att jag och ett par vänner varje tisdag rider på AP Ridutveckling en bit utanför stan.  Processed with VSCO with a5 presetHär står Queen, stoet jag rider sedan ett par veckor tillbaka redo att ge sig ut i ridhuset. IMG-6605
Jag, Mira och Sara. Alla gamla inbitna hästtjejer som tycker denna timmen är den bästa på hela veckan. <3

Efter stallet åkte jag raka vägen hem, med tanken att inte göra något annat än att störta rakt ner i säng pga min sänkning efter helgens utsvävningar. Men vad hände istället? Tjejen som aldrig kan säga nej tog en middag och två glas vin med en kompis, fick feeling och blev övertalad av Sara till Kenzas och Pumas releasefest för deras samarbete på Mister French. Och inte var väl jag svårflörtad som ni ser? Det tog 30 min sedan var jag där. Puma x Kenza - Photo by Fabian Wester 140Puma x Kenza - Photo by Fabian Wester 138Hon här. Min trogna, gamla vapendragare <3

Och vilken tisdagskväll det blev. Ännu en spontankväll när den är som bäst! Mycket sådana kvällar nu det senaste. Riktigt roliga. Och de är värda ett stycke tungt huvud. Man ska fasiken passa på att leva medan man kan och har möjlighet. Mer YOLO helt enkelt.

Ps. För övrigt så gjorde jag en tandblekning för ett par veckor sedan som jag måste säga gjort sitt. Efter kaffe, rödvin och annat färgglatt under mina hittills 29 år så har det satt sina spår. Aqua Dental hette behandlingen jag gjorde och jag gjorde den på kliniken med samma namn på Vasagatan. Så nu har jag de vitaste tänderna som går att ha enligt den där stickan som visar tänderna färg och gradvis. Puma x Kenza - Photo by Fabian Wester 905A1A1834Aningen trött och vätskesvullen vaknade jag på Alla hjärtans dag och var precis på det humöret jag ville vara på. GLAD! Och med den känslan åkte jag till Nosh där som ni ju vet Petra och Nellys lunch hölls. Mysigt med lite skratt och skvaller tillsammans med tjejerna.

Älskar för övrigt min hårfärg nu. Känns väldigt naturell och härlig. Solblekt och fräsch. Heja Mona på Daisy Grace i Sturegallerian. Du är best of the best!viktoriachan
Det blev torsdag och William, den stiliga herrn till höger i bild bjöd bl.a in mig och Limpan till frukost för att visa Victoria Chans AW18 kollektion. Hennes kollektioner (framförallt kostymerna!) är sedan tidigare riktiga storfavoriter hos mig. Bra passform och finfina detaljer. linnis
Blev kär i flertalet plagg från AW kollektionen. Men framförallt tröjan med ballongärm som Viktoria bar under presentationen samt en marinblå kavaj med en stor, utmärkande knapp. softgoat1
Sedan vart det fredag, veckans absolut bästa dag! Och Softgoat bjöd in till kollektions-genomgång av deras vår/sommar kollektion som plåtats i LA. Medans vi åt den sjukaste brunchen från Stockholm Brunchclub berättade Charlotte lite om kollektionen.  Och sedan fick jag med mig den finaste nyheten hem, visar senare. softgoat
Okej, hur gott?????softis
Och idag stod den här blomsterbjässen på kontoret. WOW! Trevlig helg på er! <3