MINA BÄSTA FRUKOSTTIPS!

Jag tröttnar aldrig på en hemmagjord acibowl. En stor skål rikligt med jordnötssmör. Nu ska jag dela mina två bästa tips till er, jordnötssmöret som är det bästa jag smakat och de frysta acaiplattorna som tar upp all plats i min frys. IMG_6065IMG_6066IMG_6073acaiI inlägget förkommer reklam för Mathem. 

Jag köper alltid de frysta acaiplattorna där ett block motsvarar en portion. (klick)  Jordnötssmöret är det bästa i kategorin nötsmör jag testat. Krämigt, smakrikt och oemotståndligt gott! (klick)  Hampafrön är ett annat litet superfrö jag inte kan vara utan. De håller ett högt värde av protein samt nyttiga, essentiella fetter. (klick) En skvätt vegdryck har jag i nästan allt jag mixar runt. (klick) Sist men inte minst, senast i kategorin besatthet, muslin från Clean Eating. (klick) och för att inte tala om knäckekexen med smak av parmesan från samma märke. (klick)

Ps. Vill ni också testa Mathem så har alla nya kunder fortfarande 200 kr rabatt på er köp vidöver 700 kr. JOANNA200 gäller då. Puss!