HELGEN SOM GÅTT!

helgen1Vi spolar tillbaka till i fredags. Morgonen gick till träning innan jobb och kontorstid kallade. Vid lunch drog jag bortåt Nk för ett möte iklädd min armégröna kappa från H&M Trend och toppluva från Zara för alla er som undrade på instagram när jag postade bilden häromdagen.

Sprang på den här raringen från Loewe i farten. Jag är överlag inte så färgglad när det kommer till väskor, men den här pastelliga lilla raringen fick liksom hela hjärtat att slå volter. Det blev inget köp för min del men jag blev hur som helst väldigt glad av att se den. Och jag längtade än mer efter vår och ljusa färger på kläderna. unnamed helgen8Jag hann sladda in en sväng på MAYLA där jag fick syn på den här MEGA (menar verkligen MEGA-MONSTER!) snygga trenchcoaten som ta mig tusan prickade in alla rätt på hur en trenchcoat ska vara enligt mitt tycke. Modellen, fallet och detaljerna. Den fanns även i beige (här!) och jag åkte därifrån med en av dem och gissa vilken färg det fick bli? Den randiga tröjan inunder åkte också ner i kassen med hem. Här hittar ni den.

Efter lite fredagsshopping och jobbtid slog klockan 17 och då mötte jag och Mathilda upp Mira på Riche där vi smygstartade helgen med ett glas bubbel och lite smörrebröd. Det blev en snabbis för vid 20 så hade vi bord på…..helgen4matPORTAL! En ca 1 år gammal restaurang på Sankt Eriksplan 1 som blivit en storfavorit och mitt och Mathildas stammisställe. Jag bor bara ett par minuter därifrån så det är perfa. Himla trevligt ställe är det och jag älskar det. Trevlig personal och himla mysigt. Bra vibe liksom. Vi brukar mötas där efter jobbet någon gång i veckan, parkera oss i baren och prata lite över ett glas rött. SÅ mysig grej! I fredags var första gången jag åt middag där,- och ja, yes vad god maten var! Förrätt blev en lobster love stew där namnet beskriver rätten mycket bra. kärlek på en tallrik. Jag höll mig till firre så varmrätt blev en röding med löjrom och krispig grönkål som också den var kärlek. helgen5
Fick en bild av Mira från Bardot, så jag kontrade med en lika mogen bild tillbaka. haha. Fredagsfeeling 100% – lite så. helgen3Daniel föreslog Espresso Martini på maten så det fick det bli. Och en liten gräddig hotshot också såklart. hehe. Sedan blev det en sväng till YUC och en tequila drink innan vi åkte hemåt. En så glad och fin fredag med två favoriter! <3

Lördagen blev lugn och chillad hemma. Tog en mils prommis med M och sedan åt vi hamburgare till kvällis. Nu är det söndag och jag har bränt av ett pass på Sats och ska strax traska iväg och fixa ett par ärenden. Det är underbart väder ute men satans kallt! Det är mysigt dock, så länge solen skiner. Puss, vi hörs sen och då har jag ett magiskt gott, nyttigt och färgglatt litet lunchtips till er! xx