DEN ENKLASTE INREDNINGSDETALJEN!

Inlägget skrivs i samarbete med Desenio.

Tänk vad lite tavlor och posters kan göra för ett rum och i en inredning. Jag skulle säga att det är de perfekta detaljerna i en inredning.

Är man dessutom som jag och gärna byter runt och om i, och tröttnar så är ju budgetvarianter som dessa toppen. Jag gillar att förnya mig och byter gärna efter säsong.  Lite så som jag är med resterande möblemang i hemmet. Senast i ordningen ser det ut såhär. Jag köpte till en ram i trä som jag tycker gjorde sig fint nu i det pågående, ljusa “vår-hemmet.” Gillar motivet med den illustrerande kvinnan väldigt mycket och den finner till här —> (klick)desenio4

Koden ”JOANNA” ger 25% rabatt hos Desenio mellan 27 feb-1 mars. Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar.

desenio5Var inte rädd för att blanda och mixa mönster och motiv. Svart/vit kvinna här —> (klick) illustration här —> (klick) Var heller inte rädd för att variera storlekarna. Det behöver och ska INTE vara perfekt.201705280830073960_sbigRund spegel och stor tavla över soffan gör sig fint ihop. Flertalet fina posters och planscher finner ni inne hos Desenio. desenio7desenio8Jag tycker heller inte att man behöver slänga upp allt på väggen, är snarare mer för att samla ihop ett gäng ramar med motiv och göra en “tavelvägg” ståendes på golvet. Helt klart snyggast tycker jag! Men smaken är som baken och givetvis passar det lika bra om man vill göra en sammansättning på väggen. Desenio.se erbjuder x antal posters för att få till den där stående fotoväggen!