OSTGRATINERAD KYCKLINGTACO MED MANGOSALSA OCH JALAPENODRESSING

I samarbete med Mathem. 

Ni vet ju hur mycket jag älskar Mathem vid det här laget. Livets tjänst! Klick, klick klick och så är varukassen vid dörren nästa dag. Mer enkelt kan livet inte bli. När man vill och när det passar dessutom. Du behöver inte passa tider heller, då budet gärna ställer din kasse utanför dörren med ett enkelt godkännande på telefon.

Idag vill jag tipsa er om en tjänst på tjänsten som jag diggar mest i världen. Recepten. Häromdagen skulle jag dra ihop något smidigt, men gott till mig och en vän och jag hann inte tänka vad det skulle bli eller heller inte till affären. Vad gör man då istället för att tänka? Jo, man går in på Mathem.se, söker bland recepten vad man är sugen på. Hittar det man vill ha, och trycker på “lägg receptet i varukorgen” och vips får du hem alla varor för en fullständig middag dagen efter. Perfekt skulle jag säga för alla spontana middagar eller bara när man hjärnan står still och helgens middag ska planeras. TIPS! Ett annat tips är den här kycklingtacon med jalapenodressing och mangosalsa. IMG_6209Den här rätten var riktigt smarrig! Den fick även mycket väl godkänt av min matkunniga mor som var min middagsgäst. Och vill man så kan man enkelt byta ut chipsen till romansalladsblad för ett lite mer nyttigt alternativ. Eller också så äter du bara chipsen och njuter!IMG_6234IMG_6226Gurka, mango, honung, jalapeno och koriander,- en riktigt god kombo!IMG_6210IMG_6228Kanske är denna rätt något inför kvällens eller morgondagens middag? Planerar du att bjussa på denna rätt och trevliga fingerfoodmiddagen imorgon så hittar du receptet HÄR och med ett klick bort så är alla ingredienser till en fullständig middag hos dig imorgon!

Ps. Med koden “JOANNA200” får dessutom alla nya kunder 200 kronor rabatt vid köp över 700 kronor!