UR MOBILEN FRÅN HELGEN SOM VARIT

helgen1I torsdags kväll packade jag väskan och flög ner till Gbg. Jag var som synes väldigt glad för det! Och för den bruna sminkningen som Tom Ford personalen gav mig.

Jag och syrran skulle fota ett samarbete tillsammans och sedan stannar jag kvar över helgen såklart. En bästkusthelg med familjen är ganska svårslaget!  helgen13Kom ner sent på kvällen så det var bara störta rakt ner i säng och vänta med pussar på dom små fick jag göra till fredagsmorgon. Och då väckte jag resten med den här lilla nötiga rackaren som ni kunde läsa om häromdagen. helgen12Fredagshumöret var på topp som synes! Drog på mig en ny blus och tog bilen in till stan. Lunch, lite shopping. Men det var satans kallt och rått så vi gjorde det vi skulle göra och åkte sedan hem igen. Det är trots allt helt klart mysigast att spendera tiden hemma i Kullavik.

helgen6Hej syster! <3helgenPå lördagsmorgonen stod mamma och Tilda för frukosten som blev ett proteinbröd med scrambled eggs med cheddar, chili och avokado. Och ett gäng pannkisar såklart. Ingen riktig lördagsmorgon utan amerikanska pannkisar! helgen10Det blev en sväng til Kungsmässan, mest för att handla till kvällens middag. Jag hade på mig jeans från Fendi, kappa – American vintage, boots – Chloé, kofta – H&M, randig tröja – MAYLA och den mjukaste cashmerescarfen från Santoshhelgen8Det blev lördag eftermiddag och finskorna från Manolo åkte på. Tyvärr är dem inte mina, utan Tildas men både jag och Luiza hade svårt at hålla tassarna borta. helgen11Mitt gäng. Charlize och Luiza. <3helgen7Söndag och långprommis vid havet som alla andra dagar såklart. Finns det något bättre? De skönaste och varmaste bootsen kommer från InuikkijojoMedans två små skruttar åkte skridskor på isen åkte dessa två snålskjuts i vagnen. Hehe, sharing is caring. <3helgen3ÄLSKAR!!!!helgen55Min helgoutfit har mestadels sett ut såhär. Leotights från Ragdoll, sweater Zoe Karsen och ullkappa från Max Mara. Och myssen som jag köpte i alla färger som fanns på Zara för 29 kr styck.

En underbart mysig helg har gått mot sitt slut så nu är jag redo för ny vecka. En “fullt ös vecka” med mycket ta igen jobb pga unnat sig långhelg, hela tre kvällsjobbgrejer och på fredag ska jag och Mathilda överraska Petra med vår 30 års pressy som vi gav henne! Vi ses i Stockholm <3