FUN DINING AT HOME

Inlägget skrivs i samarbete med Rörstrand.

I onsdags (gud vad händer med att dagarna bara springer förbi och man knappt hinner blinka?!) så bjöd jag in mina tjejer på en fun dining hemma. Dinner and fun = fun dining! Jag hade haft ett par grymma tjejer hemma hos mig på förmiddagen som dukade, fixade och piffade för kvällen. Vill alltid ha ett middagsdukat bord som står redo och blommor överallt. <3_MG_5500_MG_5479_MG_5493Hur som helst så var temat blått för att fira en Rörstrand klassiker nämligen Swedish Grace serien och dess senaste tillskott, färgen midnatt. Riktigt jäkla fint är det och färgen är magisk! Jag älskar ju min Rörstrand Ostindia serie, men kul att bryta av, mixa och blanda litegrann. Dessutom passar denna midnattsblå perfekt med just Ostindia._MG_5560Älskar dom här!_MG_5623_MG_5591Jag kokade ihop en skaldjursgryta från mästerkocken Pontus Frithiof som verkade gå hem hos mina gäster. Och för er som frågat så var det detta recept jag gick efter. Efterrätt blev en hemmagjord kokos och jordgubbs-glass med marinerade jordgubbar i limesocker och basilika. En sååå mysig kväll blev det. Hysteriska skratt, underbart sällskap och bara fina vibbar. Älskar sånt, ÄLSKAR. Varje månad borde tusan innefatta minst en dag som går till just tjejmiddagar som denna hemma.  <3_MG_5632