SENASTE DAGARNA UR MOBILEN

helg8Vi backar bandet till i onsdags då det vankades middag hemma. Bordet var fint dukat med Rörstrands swedish grace serie och iittala glas. (klick) helg6Två stycken jag tycker väldigt mycket om. Syster och syster <3helgI torsdags bjöd Andrea hem till middag hemma hos henne och Danne. Hur fin lägis?! Det står liksom deras namn på den. Pampigt och lyxigt, precis som dom! Maten levererade av Foodora och favvisen Beirut Café. helg2Inget tråkigt gäng att fira kvinnodagen med! <3 Och tji den som trodde att kvällen skulle sluta där. Näe då, killarna som suttit nere på Papas kom hem och gjorde oss sällskap och efter en stund i stolarna sjungandes i kör till Whitney Houston tyckte vi att Vassa Eggen var en grym idé så dit åkte vi! helg3Roshi är en nyfunnen vän men jäklar vad jag tycker om henne. Så genuin. helg9Efter en tur till Vassa hamnade vi på Suite, i ett privat rum. Wow, det här gänget alltså. Inte lugnt någonstans om man så säger. hehe. helg5unnamedPå fredag var det dags att ta Petra till Sushi Sho, som var min och Mathildas 30 års present till henne. Jag ska erkänna att jag var bra trött, men efter den första servering mat kom in och i sällskap av bästa sällskapet så var man igång igen. Och woooooooow wow wow, sushi sho kvalar tusan in som det bästa jag ätit i hela mitt liv. helg10Trean<3  Efter en magisk matupplevelse tog vi en taxi vidare mot Godot och drack drinkar där Ananda och Mathias mötte upp. Har ni inte varit där så gå dit. Sjukt mysigt drink och föris-ställe. Vi satt där och tjatade i timmar innan vi kastade in och åkte hem. Somnade innan jag hann lägga huvudet på kudden.

Lördag blev lugnare än lugnast. Gjorde inte många knop kan jag lova. Var helt slut på energi så soffan och mjukdressen var min bästa vän. helg7Vid lunch idag hämtade Sara mig och vi åkte mot Frösunda för brunch på Radisson Blu Royal i Solna tillsammans med Ida & Garry. Var sjuuuukt taggad på maten och skippade tom frukosten imorse för att vara rejält hungrig. Mysiga timmar med familjen. helg1 Hej och hå, satan i gatan vilken helg det blev! Är helt slut och det var längesen livet gick i denna fart.  Ibland händer det men jag kan säga att jag inte känner mig som 18 år längre. Puh! Kämpiga mornar. Kom nyss hem från gymmet, kände att det var på tiden och skönt att så svettas ut lite av helgens intag. Hehe. Ikväll ska jag göra NADA. Film och lite mat, that’s it. Xx