JAG…….

8S0A2544I inlägget förekommer Adlinks. 

– Jag kom på att jag missat säga till som lovat när den här gulingen kommit i lager! Och det har den gjort nu. (klick) Även i en finfin ljusrosa. (klick) Längtar tills dessa kan användas till ett par jeans och framförallt när vädret utomhus tillåter. Samma modell som min Gucci och ni vet ju hur mycket den användes i somras.8S0A2637– Jag saknar den här tjejen! Och jag har lika mycket abstinens efter hennes röda fårpäls från hennes och Nicoles märke Chaleur. (klick)8S0A2526– Jag vill ha en kakelugn. Oh vad mycket härligare den ibland inte så spännande vardagen skulle vara. Juste, jag har åter igen blivit sugen på att sälja lägis igen. Inte för att jag inte trivs( tvärtom!!) utan för att jag känner att jag kan och har möjlighet. Detta plötsliga infall beror helt och fullt på mötet med min revisor idag. Ska sova på saken och se hur jag känner imorgon…. Men det hade ju helt klart varit härligt med ett rum till… 8S0A2489– Den här skon är påväg hem till mig. Exakt hur söt är den? (klick) Den påminner mig extremt mycket om skorna som Barbiedockorna hade när man var liten. 8S0A2560– Jag älskar mina Levis 501 skinny jeans så mycket att jag har lyckats samla på mig hela fem par. Tre ljusa som ovan, en mellanblå och en svart/grå. Mycket för att jag är rädd att den ska sluta produceras. Senast i samlingen är den här (klick) utan varken hål eller slitningar. Såg nu när jag länkade er att den kommit in i en vit jeans också, så den klickades pronto. Yey!

Bilderna är från min lunch med Nelly och tagna av Lisa Höök.