JUICA DETOX

Inlägget skrivs i samarbete med Mathem.

Vi är nog ett gäng som känner lite samma sak just nu. Kort och gott att man vill rensa ur systemet, känna sig ren och fräsch. Ljusare tider. Man kanske festat för mycket, unnat sig, stressat eller rentav bara känner sig allmänt trist och grå. Jag gör det iallafall och istället för att bara slipa på utsidan så är det ju faktiskt insidan som också behöver sig lite vabb och kärlek. Typ  med en juica-rening. Man behöver liksom inte “banta” med en juice kur, jag ser det mer som en rening av systemet. En start på något liksom.

Känner ni lite samma och är sugna på att dra i er lite nyttiga juicer så har jag löst en liten rabatt till er. Med koden JUICA100 så får du 100 kr rabatt på din JUICA beställning hos Mathem. HÄR (klick) hittar ni de olika paketen av juica. Och du kan välja på 1 dagar, 2, 3 eller fler. Puss

juicajuica5I samband med själva juice drickandet så drar jag i mig massor av vitaminer vid sidan. Typ gurkmeja varje morgon, c-vitaminer och chili och ingefära.

Och ibland, som igår så käkade jag en veganlunch just för att jag kände att jag behövde den energin. Sedan fortsatte jag med juice resten av dagen. Så jag skulle säga att det viktigaste är att inte förbjuda sig, känner man att man behöver en lunch/mellis så ät något men välj något vegansk och rent. juica3IMG_6300
Den här rackaren som jag avslutar dagen med är en storfavorit. Herremingud vad god den är!juica4