DEN LILLA HELGLISTAN

1. Har du några särskilda planer denna helgen?
– JA DET HAR JAG! hehehe. Men kan inte avslöja riktigt än….  I dag ska jag däremot inte göra en grej. Jag vet bara att jag ska äta löjrom. Fick super feeling efter den magiska tacosen på YUC Latasian igår kväll så ska dra ihop något liknande. Bästa är ju helt klart att Mathem levererade igår så kylen är helgproppad. Yey!

2. Vad föredrar du att göra på helgen?
– Vakna pigg. Göra något mysigt på dagen, gå en prommis, bruncha. På kvällen äter jag gärna middagar i timmar. Finns inget som jag nog älskar så mycket som långa middagar med vänner och god mat, gott vin och tjat, tjat, tjat.

3. Bästa helgminnet?
– Inte är den dem när man är bakis i alla fall. Fy! Nä, bästa känslan är utan tvekan att vakna en lördagsmorgon, pigg och utvilad. Äter en lång frulle, kollar Nyhetsmorgon, dricker mängder med kaffe och sätter dagens planer. Och mer ett specifikt minne så säger jag Palma där vi var förra helgen. Fint var det och jag minns speciellt uteserveringshänget på torget på lördagen i stekande sol.

4. Favorit-helgmat och snacks?
– På hösten grytor som stått på spisen i timmar och under vår/sommar skaldjur, räkor och firre. Moules är en riktig vinnare och en stående beställning på uteserveringshänget. Snacks blir som alltid lösgodis. Och kikärtschips. Hur goda är dom?!

5. Bästa helgdrickan?
– Bubbel till brunchen på dagen, rödvin till de långa middagarna på kvällen. Winning!

6. Bästa helgmusiken?
– Allätare! Älskar allt som är bra. Nyhetsmorgons ljuva röster (läs musik) morgontid, hip-hop, rnb nattetid.

7. Vem spenderar du helst helgen med?
– Beror på helg. Ena helgen hemma i Stockholm med vännerna och den nästa med syster och barnbarn och familj i Kullavik i Göteborg.

8. Tips på att få en bättre helg?
– Börja dagen bra, viktigast av allt. Vakna obakis. Skratta. Planera inte för mycket (min specialitet!) men också för jävla härligt att vara helt planlös ibland och skippa fredagsaw:n och laga mat hemma med Let’s Dance i bakgrunden. Ni fattar.

Nu ska jag klappa ihop datorn och lämna kontoret. Hoppas att ni får världens härligaste helg för det ska jag ha! <3 Puss