2 DAYS IN VERONA

Min kamera slutade ju fungera som sagt och jag hade bara mörka, tråkiga mobilbilder. Tur man har kompisar/kollegor som alltid har kameran redo. Tack för bildbaxen Molly! Jag samlade ihop ett par bilder som summerar dessa dagar väldigt väl. Xdsc_8677-3Den här alltid så glada älsklings Niklas får en alltid på strålande humör. Har nog aldrig träffat en person med så mycket positiv energi. Go go! mol
Vem vill inte sitta på en blomsterpyntad balkong och sippa på rosé i sommar?veronacalzedoniaVi var ju i Italien för att närvara på Calzedonias årliga show. Jag hade inga förväntningar förutom att jag hört ar den ska vara riktigt bra. Och det var den! Wow, vilken show. Fick lit4e Victoria Secret vibes måste jag erkänna. Riktigt snyggt!Skärmavbild 2018-04-14 kl. 10.06.01Dagens överraskning var nog ändå att Sara och Hanna också var där för showen. Yey! Jag och Spiderman tog hand på att göra en resa till dem i Venice i sommar. jojoverbackOch det var dom intensiva Italien dagarna. Tack Bindefeldt för det! <3

Vill verkligen åka tillbaka till Verona och upptäcka, strosa runt och andas in denna ljuvliga, vackra stad. Med en tjejkompis, eller en famtida kärlek. Who knows. Men tillbaka ska jag! Xx