FRIYAY, SELF-TAN OCH FEELINGS

Tan_Luxe-49I fredags bjöd min vän Andrea tillsammans med Tan Luxe, ett self-tan märke som lanserades för två år sedan och redan blivit en braksuccé, in till lunch. Vi höll till i en drömvåning, på Birger Jarlsgatan ovanför Spy Bar. Kolla liksom in fönstren?! Finaste jag sett och jag drömmer fortfarande om att bo där.Tan_Luxe-9_previewVi serverades en nyttig och fräsch lunch från allas vår favorit Pom & FloraTan_Luxe-65_preview
Marie och the hostess. Fick krama lite på Marran och hennes gulliga tvillingmage. <3Tan_Luxe-53_previewJag tycker det är så svårt med tanningprodukter och solduschar. Hatar fläckigt resulta och klabb pålakanen. Hehe. Men produkterna från Tan Luxe har jag hört massvis om det senaste. Instant Hero räddade te.x mina bleka ben på gårdagens 30 års skiva. Den funkar lite som ett instagram filter som grundaren kallade den. Och det gjorde den fasiken. Bruna, filtrerade ben hatar man ju inte. Tan_Luxe-63_previewHär har ni honom, MR TAN LUXE himself! Jag hade honom till bordet och han gav mig riktigt bra tips inför bara-bleka-ben säsongen! Och inte nog med att produkterna ska vara bäst på marknaden, de vinner dessutom även de snyggaste förpackningarna vilket är minst lika viktigt! Tan_Luxe-40_previewBra gäng! <3Tan_Luxe-51
Okej, har ni sett något sötare i hela ert liv? Låt mig presentera Willow, årets sötaste yorkie!!! ÅH vill ta upp na! Känner av cute aggressions deluxe här hemma nu. 

Foto: Michaela Wissén

Om jag orkar lite senare ska jag blogga om gårdagens överrasknings skiva i Örebro där jag nyligen kom hem ifrån. Herre min gud så kul! Barndomsbästisar, en jäkla massa shots och sommarkänslor. En riktig fin lördag med andra ord. Hörs senare, Xx